Anglická Olympiáda

02.02.2014 17:57

Dne 28.1.2014 na naší škole proběhla Anglická olympiáda. My jsme soutěžili v 1.Kategorii (6. a 7. ročník). Už předem jsme věděli, že proti Sekundě (7.A) nemáme šanci :( bylo tam spoustu věci, které budeme probírat až v Sekundě. Když jsme to řekli Pedagogické porotě tak nám odpověděla takhle "My víme...letošní sedmáci to taky tak minulý rok měli, ale aspoň víte o čem to je a příští rok to zase vy nandáte šesťákum!"

Test byl složen z 3 části- Poslechový test, Gramatický test a rozhovor s porotou (Mgr.Jekateřina Drelserová a Mgr. Naděžda Lichá)

Ve čtvrtek po vysvědčení jsme se dozvěděli výsladky. Už předem jsme věděli, že jsme se neumístili, ale naděje umírá jako poslední! Jelikož Sekunda obsadila všechny 3 místa v 1.Kategorii a byli na výletě tak jsi nikdo nepřišel pro odměnu a diplom to samé se opakovalo i u 2.kategorie, až potom v 3.kategorii si výherci přišli pro odměny. P.učitelka Kubánková to ale brala s humorem!

Výsledky se říkáli jenom první 3 místa, ale protože jsme chtěli vědět kdo z naší třídy se nejlépe umístil tak jsme požádali p.uč.Kubánkovou jestli by nám donesla výsledky jenom naší třídy do vyučování.

Výherci:

1. Místo- Michaela Svatošová (7.A)

2. Místo- Dominik Brož (7.A)

3. Místo- Zuzana Pekárniková a Denisa Vnenková

Výhercům gratulujeme a čest poraženým! Moc Děkujeme pořadatelům a těšíme se na další ročník!

     ...Za Primu Zdeněk      Ps: Za fotky moc Děkujeme p.učitelce Kubánkové